Blogspot Lancarkan Template Baru 2017

Wah! Ada template baru dari blogspot lah. Terkesima bila tengok template baru yang di publish oleh blogspot baru-baru ni. Cun melecun dan kena dengan konsep pengguna blog sekarang yang sukakan template ala-ala website. Memang lawa sangat-sangat sampaikan rasa geram nak makeover semua template ni cepat-cepat.

Ada 4 template baru dengan 20 jenis contoh design ke semuanya dan masing-masing ada kelebihan yang tersendiri. Jom kita tengok wajah-wajah tempate terbaru dari blogspot






Rambang mata sampai tak tahu nak edit yang mana satu dulu. Template mana yang lebih best dan mesra pengguna? Sis sendiri belum boleh buat keputusan cuma yang sis boleh cakap sekarang sis sedang cuba test ke semua template ni satu demi satu.

InshaAllah jika tiada apa aral melintang sis akan kongsikan tutorial bagaimana untuk guna dan cantikkan template-template baru yang cun melecun dari blogspot ni dalam masa terdekat.

Tunggu...

Previous
Next Post »

4 Comment

Write Comment
Mrs Pip
AUTHOR
22 March 2017 at 23:00 delete

Baru check template tadi, mmg cantik2 la...
Nak try guna la juga nnt.
Cheers.
And thanks, awa slalu share blog editing.

Reply
avatar
Anum Abdullah
AUTHOR
23 March 2017 at 00:12 delete

belum cek lagi ni..tak tahu pulak ada template baru..

Reply
avatar
23 March 2017 at 09:39 delete

Perasan ade notify dr blog ckp template baru ni. To xsmpat nk tgok2 ag. Mcm cantik je ni

Reply
avatar
Sukiman Ishak
AUTHOR
16 May 2017 at 02:41 delete

di blog baru ni, macam mana kita nak posting?

Reply
avatar