Freebies : Menu Tab Icons - Style 1

      Assalamualaikum.. cer tengok kat bawah tu. Okay tak?

Di sebabkan sis telah kongsikan cara untuk pasang menu tab bergambar pada blog maka sudah sepatutnya sis berikan sekali menu tab icons untuk lengkapkan tutorial terbabit.

                  design by sis hawadesign by sis hawa
   design by sis hawa 
 design by sis hawa
  design by sis hawadesign by sis hawa

Inilah link url untuk semua tab di atas tu ya.

HOME >>  https://1.bp.blogspot.com/-mg9LYfoDSN8/WNUa4Q7UPJI/AAAAAAAADDQ/iFYxQz3HnhY8yQgq_W69FJsOHNZU-msBACLcB/s1600/MENU%2BTAB.png

ABOUT >> https://1.bp.blogspot.com/-yA5KXlxJTzI/WNUblp3vkwI/AAAAAAAADDc/H4L1jkAGxAQnHwS1NvvoLtptuG-gN6VNACLcB/s1600/MENU%2BTAB.png


RESEPI >> https://4.bp.blogspot.com/-rxQfIrxfmZ0/WNUcQxKLl9I/AAAAAAAADDk/cSQ_PTgc-eU6_MetUFeA2VVj4YpfyswGQCLcB/s1600/MENU%2BTAB.png

SITEMAP >> https://3.bp.blogspot.com/-m43fGxj0nvs/WNUcY7HaKeI/AAAAAAAADDo/qPTZursjmfgs8BcMM59-PL9ccIRiuj8xQCLcB/s1600/MENU%2BTAB.png

TRAVEL >> https://2.bp.blogspot.com/-4SSsg290G00/WNUcgnzLJGI/AAAAAAAADDs/sRQ1-je-UV0JBj6b07hMoCp078MPkYCdgCLcB/s1600/MENU%2BTAB.png

LIFESTYLE >> https://4.bp.blogspot.com/-sN79pjLNd-o/WNUbPc2-bvI/AAAAAAAADDY/D6pybD42PRIaNPAA3ybhRZCYDMvEZ8paACLcB/s1600/MENU%2BTAB.png

HOBI >> https://3.bp.blogspot.com/-N_cL4_03_NQ/WNUdVF-JqkI/AAAAAAAADD4/YsCVH0sTwqAix_J-sR5-PUuxDeoVnKz4QCLcB/s1600/MENU%2BTAB.png

REVIEW >> https://1.bp.blogspot.com/-MowoX-aaBDw/WNUdhwBhjQI/AAAAAAAADD8/c4AKl2vzK7YH4OZOO1S8x0RDPysgUmV1ACLcB/s1600/MENU%2BTAB.png

Kalau betul-betul suka dan berminat untuk guna di blog, boleh ikut tutorial cara untuk pasang DI SINI.

Macamana? Suka tak? :D
Previous
Next Post »

4 Comment

Write Comment
Mrs Pip
AUTHOR
25 March 2017 at 01:34 delete

Thanks sis..this one cantik la sis....mau tunggu lagi design lain pula...
Sis, selain yg ada bunga2 ni, apa kata bagi lah satu design geometri, hehe..request lebih2 pula mrs pip ni...

Reply
avatar
SITI AWADAH
AUTHOR
25 March 2017 at 02:09 delete

mmg ada pun design biasa sbb bloggger lelaki x nak pakai bunga2 kan.. cuma nak upload di next entry hehe

Reply
avatar
25 March 2017 at 16:12 delete

πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
Hi ... Singgah dari Kumpulan Kami Suka Terjah Blog ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

#jombercontest
#kisahhidupku

Reply
avatar
29 March 2017 at 17:50 delete

Salam perkenalan..
comelnya menu tab icon tu

Reply
avatar