Full Edit Blog Untuk Husniey Husain

Mesej ini di hantar oleh Husniey Husain, salah seorang blogger yang baru saja sis kenali. Ramah orangnya. Manis!

Husniey tak buat banyak permintaan. Apa yang dia nak hanyalah sebuah template yang SIMPLE, BERSIH dan KEMAS. Dalam erti kata lain, nak nampak sweet je dan tak serabut. Sesuai dengan dirinya yang simple mungkin..

Warna yang di pilih oleh Husniey adalah Hot Pink dan Aqua. Ye ke warna ni di panggil aqua? Rasanya betul dah :D

Di sebabkan warna yang di pilih tampak agak terang, maka sis mengambil keputusan untuk 'soft'kan sedikit ke dua-dua warna tersebut supaya nampak lebih mesra di mata para pembaca.

Inilah rupa keseluruhan blog Husniey selepas di makeover. Sorrylah ya, sis lupa nak snap gambar sebelum di makeover aritu.






Kalau nak lihat dan nak baca apakah reaksi Husniey terhadap rupa baru blog beliau ni. Boleh lah singgah mengunjungi beliau DI SINI. Blog Husniey ni best tau. Ada macam-macam info dan gambar tempat-tempat perlancongan yang menarik baik di dalam mahupun di luar negara.

Macam biasa, bagi yang berminat untuk dapatkan servis edit blog seperti Husniey, bolehlah hubungi sis melalui email: rosebirumuda@gmail.com atau melalui inbox Facebook INI.
Previous
Next Post »

3 Comment

Write Comment
FeyLiez
AUTHOR
6 April 2017 at 21:27 delete

sweet combination color tu awa... mmg tak boleh dua2 terang nnt pening tgk... syabas betteyyyyy

Reply
avatar
6 April 2017 at 23:05 delete

Design yg simple-simple.cntik sidebar tu

Reply
avatar
Nour Adieb
AUTHOR
7 April 2017 at 20:06 delete

Dah godek2 blog kak Husniey, memang cantik hasilnya <3

Reply
avatar